'FCK er ikke bedre end Brøndby'

- Selvfølgelig kan vi vinde igen. Der bliver spillet en fodboldkamp, og i fodbold kan alt ske, det så vi også i går. Lige nu er FCK ikke bedre end Brøndby. De er ikke kommet så godt i gang i turneringen, så selvfølgelig kan vi også drille dem, siger Per Nielsen dagen efter 2-1-sejren over Brøndby.

- Det er en topklub med rigtige dygtige spillere, som vi møder. Men de ligger i bunden af Superligaen, det har ikke rigtigt kørt for dem. Selvfølgelig er de topfavoritter, ligesom Brøndby var det i går, men vi går ind til den kamp og spiller vores chance. Og så må vi håbe, at vi kan være skarpe på dagen igen.

FC København er en klub, som Hvidovre-træneren selv har haft mange intense kampe imod i sin tid som forsvarsdirigent i Brøndby, men han afviser, at de personlige følelser, som han i sin tid havde rettet imod FCK, kommer til at spille nogen rolle.

- Nej, det synes jeg ikke har noget med det at gøre. Der var en historie i den kamp, vi spillede i går. Denne her er noget helt andet, man kan ikke sammenligne de to ting.

- Vi kommer til at møde det bedste hold i Danmark igennem de seneste par år, og det bliver en kæmpe udfordring og en kæmpe oplevelse for drengene og for hele byen. Forhåbentlig kan vi fylde stadion igen.

Næste runde af pokalturneringen spilles den 24. og 25. september.

Dagens Gossip