FCK er svækket i angrebet mod Sønderjyske

FC København er op til kampen mod Sønderjyske i Haderslev fredag aften ramt af afbud fra flere af truppens offensive kræfter.

Andreas Cornelius og Daniel Braaten er ude med karantæne, Nicolai Jørgensen er skadet, og Igor Vetokele er tvivlsom, selvom han deltog i onsdagens træning.

Derfor skal der særligt i angrebet tænkes i andre baner, erkender FCK-træner Ståle Solbakken.

- Vi har været i denne situation før, og det kommer vi igen, men det er sjældent, at vi har to karantæner og en eller to skader på samme plads. Men det må vi løse fredag.

- Man kan ændre på systemet, eller man kan spille med andre spillere, der måske har ressourcerne til at spille oppe foran. Det har vi trænet lidt på, siger Solbakken til fck.dk.

Mens FCK-lejren forventer at have Cornelius, Braaten og Vetokele tilbage til kampen mod Randers FC ugen efter, har holdet allerede i den kommende kamp mod Sønderjyske hårdt brug for en sejr for at holde sig inde i mesterskabsdysten.

Sønderjyske kæmper samtidig for at komme væk fra nedrykningspladserne. Holdet ligger sidst i tabellen og har fire point op til FC Vestsjælland på 10.-pladsen.

FCK's førstemålmand, Johan Wiland, advarer mod at tage for let på sønderjyderne.

- Det bliver en hård kamp. Sønderjyske er altid en svær modstander. De giver alt, hvad de har i sig, og så er de på hjemmebane og kæmper for tilværelsen i Superligaen. Det er ikke bare en walk over, siger han.

Han er på trods af det offensive fravær ikke bekymret for kampen.

- Vi har gode spillere til at udfylde pladserne for de holdkammerater, der enten er skadede eller har karantæne.

- Så jeg føler mig ganske fortrøstningsfuld og er sikker på, at vi nok skal få scoret de nødvendige mål, siger Johan Wiland.

Kampen mellem Sønderjyske og FCK begynder fredag klokken 18.30.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip