FCK-forsvarer: Brøndby-kontrollører var komiske

Skrevet af admin

07/04/2016

Mest læste i dag

FC Københavns Mathias "Zanka" Jørgensen kritiserer Brøndbys kontrollører efter onsdagens pokalkamp i Parken.

Flere aggressive Brøndby-fans brød ud af indhegningen på endetribunen efter 1-1-kampen og truede hjemmeholdets spillere ved slusen ind til omklædningsrummet.

Mathias "Zanka" Jørgensen mener, at Brøndby-kontrollørerne havde et forkert fokus.

- De havde travlt med at sige, at vi spillere skulle komme ind i omklædningsrummet i stedet for at gøre noget ved deres egne fans.

- For mig er det komisk, fordi de er her vel for at kontrollere Brøndbys fans og ikke os, siger midterforsvareren.

- Det var underligt for os, at deres kontrollører havde så travlt med os og ikke deres fans, tilføjer han.

1-1-kampen var foregået i en fin atmosfære, men da kampen blev afblæst brød mellem 50 og 100 Brøndby-fans ud af indhegningen bag det ene mål. De styrede hen imod det hjørne, hvor spillerne sluses ud.

Der blev kastet metalstykker, kanonslag og plastikpinde fra flag efter FC København-spillere.

En Brøndby-fan hoppede rundt på teltdugen over slusen ind mod omklædningsrummet.

- Jeg ved ikke, hvad der opildnede dem, og hvad idéen var. Der blev kastet en del forskellige ting og sager, siger Mathias "Zanka" Jørgensen, der dog ikke frygtede for sin sikkerhed.

- Det kom fra en distance. Der var 20 meter at reagere på, inden de fik arbejdet sig helt over, siger han.

Forsvarsspilleren er ikke overrasket over onsdagens episode.

- Nej, der var også en gang, hvor tilskuerne løb rundt ude på banen i Brøndby, så det overrasker mig ikke, siger "Zanka" Jørgensen.

Onsdagens episode kan føre til, at FCK ikke sælger billetter til Brøndbys fans, når klubberne igen mødes i Parken den 17. april i Alka Superligaen. Det fastslog FCK-direktør Anders Hørsholt efter kampen.

Mathias "Zanka" Jørgensen er ligeglad med Brøndbys fans, men det ærgrer ham, hvis københavnerderbyet skal spilles uden modstanderholdets fans.

- Det vil være noget lort.

- Der er en grund til, at folk snakker om det her i udlandet. Der er en grund til, at det er på landkortet i Europa, og at der bliver lavet videoer og tifoer, der går verden rundt, og det vil ikke kunne lade sig gøre uden modstandernes fans, siger han.

/ritzau/