FCK fortryder intet trods politisag

Det fremgår tydeligt af udtalelsen fra adm. direktør Anders Hørsholt i den pressemeddelelse

- Når det handler om en ung mands ret til overhovedet at kunne udføre sit erhverv på sigt, så føler vi, at vi er nødt til at sætte hensynet til ham højere end de sportslige og principielle hensyn, der ellers er vigtige for os, siger administrerende direktør Anders Hørsholt.Det tyder på, at politiet har gjort det klart, at Fanendo Adi risikerede en udvisning, hvis FCK fortsat lod ham træne og spille kampe.

- Vi har haft et godt møde med politiet, og vi har fået et godt råd, og det har vores egne jurister også rådet os til at følge, siger Carsten V. Jensen til bt.dk.

- Så håber vi selvfølgelig, at behandlingstiden bliver så kort som muligt, så Adi kan komme i kamp så hurtigt som muligt. Det er den eneste mulighed vi har.

Blev I truet med, at Adi kunne blive udvist?- Nej, nej, nej... lad nu være med at gøre en stor sag ud af det her. Vi fik et godt råd, og det følger vi selvfølgelig, i og med at vores egne jurister også mener, at det er det rigtige at gøre.

- Og så har vi selvfølgelig ikke tænkt os at provokere. Der er ingen grund til at tage den risiko, der ligger i det. Så håber vi på, at vi får den tilladelse, så Adi så hurtigt som muligt er i træning og kamp igen.Hvor lang tid forventer I, at der går inden Adi har fået en opholds- og arbejdstilladelse?

- Vi må bare følge slagets gang. Jeg tror, at der er mange, der gerne vil have denne her sag ud af verden, og vi må så bare håbe på, at de ikke har så travlt på kontoret, og at det kan gå hurtigt igennem. Vi krydser fingre

Fortryder du, at I brugte ham, før I havde tilladelsen?- Det gør jo ikke nogen forskel. Det har ikke rigtigt noget at gøre med behandlingstiden som sådan, så der er ikke noget at fortryde. De to ting hænger ikke sammen.

Flere af Carsten V. Jensens kollegaer i Superligaen luftede i BT tirsdag kritik af FCKs ageren i Adi-sagen. Her sagde AaBs sportsdirektør Allan Gaarde:

- Jeg synes, det er lidt problematisk, når vi i fodbold-Danmark ser FCK som vores flagskab, der har den største organisation og største administration, så er signalværdien i den her sag ikke så heldig. Det er ikke så godt, hvis vi i fodboldverdenen skulle blive opfattet som nogle, der føler sig højt hævet over den resterende del af samfundet.

Selvom Carsten V. Jensen næppe er enig, vil han ikke forholde sig til kritikken:

- Den diskussion tager vi med vores kollegaer i Divisionsforeningen og ikke i et åbent forum. Det synes jeg ikke gavner nogen. Det skal nok blive et tema næste gang, vi mødes.

Dagens Gossip