FCK har alle mand klar til topbrag mod Sønderjyske

FC København kan stille med noget nær stærkeste opstilling i søndagens topbrag mod Sønderjyske.

FCK-manager Ståle Solbakken må blot se bort fra den langtidsskadede målmand Stephan Andersen og midtbanespilleren William Kvist, der afsoner karantæne, når ligaens nummer tre kommer forbi.

Før landsholdspausen døjede angriberen Federico Santander og norske forsvarer Marcus Mathiesen med skader. Men de to spillere er nu i orden igen.

De to svenske landsholdsforsvarere Erik Johansson og Ludwig Augustinsson er også friske, efter at de i den netop overståede superligapause måtte forlade Sveriges landsholdslejr på grund af sygdom.

Desuden træner landsmanden Pelle Nilsson med igen i FCK efter en lægskade. Men svenskeren er ikke en del af truppen mod Sønderjyske.

FCK topper Alka Superligaen med 45 point og har en afstand på seks point til de nærmeste forfølgere fra AaB og Sønderjyske.

Hos ligaens nummer fire fra Brøndby har træner Auri Skarbalius i sin trup til opgøret mod FC Midtjylland fået Thomas Kahlenberg og Martin Albrechtsen klar til kamp.

Målmand Frederik Rønnow er også med i Brøndby-truppen, selv om et trykket ribben tvang ham til at forlade den danske landsholdslejr før tirsdagens opgør mod Skotland. 23-årige Rønnow testes umiddelbart før søndagens kamp i Herning.

Der er spillet 22 kampe - hvad der svarer til to tredjedele - af sæsonen.

/ritzau/

Dagens Gossip