FCK-helt roser dommer med format efter annulleret mål

FC København spillede sig onsdag aften i pokalsemifinalen, da holdet på hjemmebane slog Randers FC med 2-1 efter forlænget spilletid.

I de døende minutter af forlængelsen havde Randers ellers bolden i nettet til 2-2, men Erik Marxens scoring blev annulleret for offside af dommer Lars Christoffersen.

Marxen blev spillet fri, da hjemmeholdets Mathias "Zanka" Jørgensen snittede bolden over til ham med hovedet, og ifølge Randers ophævede det offsiden. Men "Zanka" mener, at dommeren vurderede rigtigt.

- Jeg har svært ved at forstå det. Lad os vende den om og tage spillet på jorden. Hvis en spiller sparker på mål, vil jeg også aktivt prøve at blokere den bold. Hvis den så ryger direkte hen til en modspiller i offside, dømmes der offside, siger FCK-matchvinderen.

- Så jeg kan ikke se, at det skal være anderledes, fordi det var med hovedet. Jeg kan godt forstå, det var hektisk, og de skal diskutere det. Det havde jeg 100 procent sikkert også selv gjort, men efterfølgende ville jeg stå og føle mig lidt halvdum, for jeg synes ikke, den kan diskuteres.

- Nu er det let nok for mig at stå og rose, men jeg synes, det var stort format af Lars Christoffersen, at han dømte den, når hans linjedommer ikke vinkede den.

Træner Ståle Solbakken er enig med forsvarsspilleren i, at annulleringen af målet var korrekt.

- Jeg kan virkelig godt forstå, de var frustrerede til sidst, selv om jeg synes, dommen dømte korrekt. Dommeren dømte det allerede inden linjedommeren, og det er klasse, at man tør tage den beslutning, og den var rigtig, siger Solbakken.

Mathias "Zanka" Jørgensen blev selv matchvinder i opgøret, da han headede et hjørnespark i mål fra feltets bageste område.

- Jeg skyldte en, så det var skønt at se den gå ind, siger forsvarsspilleren.

- Lige da jeg ramte den, følte jeg, at den var god, men den kunne lige så godt være dumpet ned to meter bag mål. I denne sæson har jeg dog haft lidt held med de lidt svære hovedstød.

Nu venter to pokalsemifinaler mod Brøndby for FC København. De to opgør spilles i april.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip