FCK henter norsk landsholdsspiller

Som bt.dk kunne fortælle allerede søndag formiddag, så skifter Daniel Braaten til FCK.

Mandag aften bekræfter FCK på klubbens hjemmeside, at man har lavet en et-årig aftale med den 31-årige norske landsholdsspiller. Braaten skifter på en fri transfer fra franske Toulouse.

FCKs sportsdirektør Carsten V. Jensen fortæller, at han længe har luret på chancen for at hente Braaten til de danske mestre.

- Daniel Braaten bringer både erfaring, international fysik og gennembrudsstyrke med sig ind i vores trup, og det er en spiller, som vi gennem årene i flere omgange har haft et godt øje til. Derfor er vi også glade for denne tilføjelse af vores trup, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen til fck.dk.

Daniel Braaten er med i den norske landsholdstrup, der de næste 10 dage skal spille to VM-kvalifikationskampe, og han er sulten efter at komme i gang med sit nye klubhold.

- Jeg har mere lyst til fodbold nu, end jeg nogensinde har haft som yngre spiller, så det er i hvert fald ikke sulten der mangler. Jeg glæder mig meget til at komme i gang i F.C. København, siger Daniel Braaten.

Nordmanden kan spille både offensiv midtbane, på kanten og endda helt i front. Han får trøje nummer 22 i FCK.

Der arbejdes fortsat på endnu en forstærkning i FCK mandag aften. Wolverhampton har allerede bekræftet, at de lejer den østrigske forsvarer Georg Margreitter til FCK for resten af sæsonen.

Dagens Gossip