FCK-kaptajn: Nul fejl mod Kvist og Co.

FC København skal have point med hjem, når de danske vicemestre torsdag aften møder det tyske hold Stuttgart i en vanskelig udekamp i Europa League.

Efter 0-1-dukkerten mod Steaua Bukarest i seneste runde har FCK ikke råd til at tabe flere kampe, hvis målsætningen om at blive blandt puljens to bedste hold skal føres ud i livet.

- Vi har ligesom brugt vores nitte med nederlaget til Steaua, siger anfører Lars Jacobsen.

Den danske landsholdsspiller spillede tidligere i karrieren med begrænset succes i Hamburger Sport-Verein og Nürnberg, og han har respekt for den opgave, FC København står over for på Mercedes-Benz Arena i den sydtyske bilby.

- Tyske hold plejer generelt at være stærke på hjemmebane. Jeg oplevede i min tid dernede, at det var væsentligt nemmere at få point på ens egen hjemmebane. Sammen med Steaua må Stuttgart på udebane være den sværeste kamp for os.

- Hvis man kan få noget med hjem, så må det være et godt resultat, siger Lars Jacobsen.

Han har selv optrådt på arenaen i Stuttgart én gang tidligere. I foråret 2003 blev han indskiftet, da HSV spillede 1-1 med hjemmeholdet.

Det var et Stuttgart-hold med kendte navne som Kevin Kuranyi og Alexander Hleb. Det nuværende hold kender højrebacken knapt så godt.

- Jeg kender faktisk kun William Kvist. Han er god, men han kan ikke gøre det alene. Men det er helt sikkert et godt hold, som nok har et højere niveau end de fleste superligahold, siger Lars Jacobsen.

Kampen i Stuttgart fløjtes i gang klokken 21.05.

/ritzau/

Dagens Gossip