FCK-lejren græmmer sig efter pinligt skydetelt

Efter 11 kampe på stribe som ubesejrede i Alka Superligaen for FC København blev vicemestrene søndag dukket i Farum med 0-2 af et velspillende FC Nordsjælland-hold.

Først udtalte de standardfraserne omkring, at det var en god modstander, men så pegede både anfører Thomas Delaney og træner Ståle Solbakken hurtigt pilen mod FCK selv.

- Spillerne virker tunge i røven og kan ikke flytte sig. Vi tillader jo flere chancer, end vi har gjort i samtlige af forårets fire andre kampe i Superligaen, siger Ståle Solbakken.

Thomas Delaney plejer at være garant for et højt bundniveau hos FCK, men også han manglede den vanlige aggressivitet i mange duller.

- Vi giver ni chancer væk. Det sker meget, meget sjældent, siger Delaney.

- Det er måden, vi taber på i dag, som vi ikke kan leve med. Gennem hele kampen spiller vi dårligt og rammer ikke den taktik, vi har fået. Måden, vi taber på i dag, er på grænsen til at være pinlig, konstaterer FCK-anføreren.

Træner Ståle Solbakken var da heller ikke blid i sin kritik af spillerne.

- Der er mange, som spiller deres svageste kamp, så det var rigtig dårligt, lyder det fra nordmanden, som kan se frem til en anden indsats fra holdet i næste kamp, hvis det står til Thomas Delaney.

- Lad os håbe, at det var en syngende lussing, så vi vågner. Det er vist også det eneste, vi kan bruge det til, slutter anføreren.

Trods nederlaget fører FCK fortsat Superligaen. Hovedstadsholdet har seks point ned til Sønderjyske på andenpladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip