FCK-målmand tror på point mod Juventus

FC København ligger nummer tre i Champions Leagues gruppe B efter tirsdagens 1-0 sejr over Galatasaray. Skal løverne gå videre, kræver det formentlig point på udebane mod Juventus i næste runde.

Det kan lade sig gøre, tror FCK-målmand Johan Wiland.

- Alle kampe er vigtige, men tager vi et point ude mod Juventus, så ser det godt ud.

- Vi kan spille 1-1 på hjemmebane mod Juventus, og vi har slået Galatasaray, så det er bare at tage til Torino og gøre det, vi skal, på banen. Gør vi det, så har vi en god chance for at tage point. Det skal vi tro på, vi kan.

Efter fire runder har både Galatasaray og FCK fire point, men tyrkerne er bedre end københavnerne i de indbyrdes opgør. De to hold er efterfulgt af Juventus med tre point, mens Real Madrid har skrabet 10 point til sig og ligger suverænt nummer et i gruppen.

Johan Wiland har været med i mange store kampe for FCK, men han er ikke sikker på, om sejren mod Galatasaray er klubbens bedste præstation med ham på målet.

- Det er meget svært at sige, hvilken kamp der har været den bedste.

- Da vi spillede uafgjort mod Barcelona, var de verdens bedste hold. Det var meget stort, men kampen mod Galatasaray var en helt anden kamp, hvor vi var tvunget til at vinde, tilføjer Wiland.

Den svenske målmand og resten af FCK-truppen får endnu to chancer for at lave historiske resultater, når de om tre uger rejser til Italien for at spille mod Juventus, inden de får besøg af Real Madrid i Parken 10. december.

/ritzau/

Dagens Gossip