FCK-modstander er stærkt svækket før CL-kamp

Der er godt nyt til FC København forud for tirsdagens vanskelige Champions League-kamp mod Galatasaray i Parken.

Tyrkerne meddeler, at de må undvære to af holdets absolutte stjernenavne. Hverken målmanden Fernando Muslera eller midtbaneprofilen Wesley Sneijder bliver klar til kampen på grund af skader. Begge er ude i to-tre uger.

I forvejen var det allerede meldt ud, at Sneijder ville misse kampen. Men det er helt nyt, at Muslera også må melde afbud til kampen.

Muslera brækkede en tå i fredagens 2-1-sejr hjemme over Konyaspor i den bedste tyrkiske fodboldrække. Det var i samme kamp, at Sneijder udgik med en skade efter blot ni minutter.

27-årige Muslera, som er landsholdsmålmand for Uruguay, brækkede tåen efter et sammenstød med Fanis Gekas fra Konyaspor.

En hårdt kæmpende Muslera spillede dog ligakampen til ende, men en skanning viste senere, at skaden var alvorlig.

Han misser ud over FCK-kampen også den kommende weekends lokalderby mod Fenerbahce og muligvis den næste Champions League-kamp mod Real Madrid.

I stedet for Muslera bliver det formentlig reservekeeperen Eray Iscan, som skal vogte målet mod københavnerne. Iscan er netop vendt tilbage til holdet, efter at han blev knæopereret i september.

29-årige Sneijder, som har været en af Galatasarays bedste spillere i de seneste uger, har pådraget sig en skade i sit højre lår.

Galatasaray har fire point efter klubbens første tre kampe i Champions League, mens FCK blot har et enkelt point.

/ritzau/

Dagens Gossip