FCK nervøse før CL-brag mod Real Madrid

De ville ikke tale om den. Kampen på onsdag på mod Real Madrid.

Det er et skrækindjagende scenarie, der kan udspille sig på Bernabeu, hvis man tager FCKs indsats i kampen mod Brøndby i betragtning.

Men cheftræner Ståle Solbakken advarer mod at sammenligne Superligaen for meget med den opgave, hans mandskab skal på mod et af verdens bedste hold i Madrid i Champions Leagues gruppespil.

- Dette resultat eller vores indsats mod Brøndby betyder ikke noget i forhold til, hvor svær kampen i Madrid bliver. Den kamp ville blive svær uanset hvad, kom det fra Ståle Solbakken med et skævt smil.

Han ville ikke ind på, hvordan kampen mod Ronaldo, Bale og co. skulle håndteres, men han slog fast, at det var på helt andre præmisser, at den skulle spilles.

- Det er en kamp, som bliver en helt anden. Der er kæmpe forskel på ligaen og så Champions League, sagde træneren, mens Thomas Delaney erkendte, at man kan blive nervøs til udsigten til mødet med de største verdensstjerner.

- Naturligvis er man nervøs, men det skal man være. Det er den sunde slags nervøsitet, som der skal være til sådannme slags kampe, sagde Delaney og fortsatte:

- Onsdag møder vi – ja hvad skal man kalde det hold – lad mig bare sige en anden slags fodbold, og lige nu handler det om at blive klar både mentalt og fysisk til den, sagde Delaney.

- Vi kommer til at møde en storm mod vores mål i Madrid, det ved vi, og det skal vi kunne håndtere. Nu fik vi et godt resultat mod Juventus, og forhåbentlig kan vi tage den indsats med til Madrid og ikke denne kamp i Brøndby, sagde Delaney.

Dagens Gossip