FCK-nordmand er tilbage efter en skade

FC Københavns norske kantspiller Daniel Braaten fik afslutningen på efteråret spoleret af en skade i baglåret, men efter en god pause med hvile er nordmanden for alvor tilbage.

En uge inde i træningsopstarten for FCK er skaden trådt i baggrunden hos Daniel Braaten, der nu ser fremad.

- Jeg arbejder hårdt til træning, og lige nu reagerer den rigtig fint, så det er positivt. Jeg fokuserer på konditionen, nu hvor skaden har fået lidt hvile efter ferien.

- Men vi havde en god træning i dag, og det føles godt, så det er fint. Jeg ser frem til foråret, siger Daniel Braaten til klubbens hjemmeside.

I efterårets sidste kampe måtte Daniel Braaten blandt andet se sig henvist til en plads uden for græstæppet til Champions League-kampen mod Real Madrid og ligakampen mod FC Vestsjælland, og det ærgrede nordmanden.

- Jeg var da selvfølgelig træt af, at jeg måtte sidde udenfor. Men sådan er det jo, og der var fire-fem kampe, hvor jeg måtte se til fra sidelinjen.

- Og det var specielt hårdt ved kampene i Champions League, hvor jeg gerne ville have været med. Nu har jeg det dog fint, og så ser jeg fremad mod et spændende forår, siger han.

Sammen med resten af holdkammeraterne skal han igennem en træningsperiode den næste måned med træningslejr og testkampe.

- Vi koncentrerer os først om at komme i god form, og det er fint, at vi har en god lang periode med et par kampe og en del træning foran os.

- Vi har lidt over en måned, før det går løs i Superligaen, og det ser vi selvfølgelig frem til, siger Daniel Braaten.

I efteråret spillede Daniel Braaten 14 kampe for FCK i Superligaen, Champions League og DBU Pokalen.

/ritzau/

Dagens Gossip