FCK-profil om ny overtidsskuffelse: Vi mangler modenhed

28/11/2014

Torino vandt 1-0 på et mål i overtiden, Club Brugge udlignede til 1-1 efter de 90 minutters udløb, og torsdag vandt HJK Helsinki ligeledes på en scoring i dommerens tillægstid.

Dermed har FC København i alle sine tre udekampe i Europa Leagues gruppespil tabt dyrebare point i kampens overtid.

Således er fem point blevet reduceret til bare et point for FCK i disse tre overtidsperioder.

Derfor var anfører Thomas Delaney ikke sen til at udråbe dette som årsagen til klubbens exit.

- Vi viser ikke modenhed, når vi igen lukker et mål ind i overtiden, siger Delaney til Canal 9.

FCK spillede en elendig første halvleg, som gav finsk føring på 1-0, men FCK vadede i chancer efter pausen, hvor det lykkedes at udligne til 1-1 inden det sene 1-2-mål.

- Vi spiller en dårlig første halvleg, men det er jo ikke på grund af den, vi taber. Vi spiller godt i anden halvleg, hvor vi har chancer nok til at score mindst to mål og få point, siger anføreren.

I den sidste kamp 11. december møder FCK Torino i Telia Parken, men kun i tilfælde af sejr har FCK chance for at pynte lidt på stillingen og avancere til gruppens tredjeplads.