FCK-profil: Vores spil bliver bedre og bedre

Titelaspiranterne FC København er efter en svingende sæsonstart tophold i Alka Superligaen, og skal man tro offensivspilleren Kasper Kusk, bliver det ved med at være sådan.

Københavnernes spil bliver nemlig bedre og bedre, siger Kasper Kusk, der selv var en af mange nye ansigter i FCK forud for sæsonen.

- Vores spil begynder at sidde der mere og mere. De offensive kombinationer sidder der, og vi begynder at lukke af nede bagved.

- På den måde er det begyndt at gå, som Ståle (Solbakken, red.) gerne vil have det, og det skal vi fortsætte med, siger Kasper Kusk til klubbens hjemmeside.

FCK har da også vundet i fire af de seneste fem superligakampe. Fortsætter holdet de spillemæssige takter fra de kampe, så burde det også være nok til at slå Randers søndag i Telia Parken, mener Kasper Kusk.

Til kampen kan der være udskiftninger i forhold til det FCK-hold, der måtte slide sig gennem 120 minutter i DBU Pokalen torsdag aften i Fredericia.

- Der venter en hård kamp mod Randers. Vi har været ude i en lang kamp mod Fredericia, og hvis der er nogle, som har brug for en pause, så ved vi også, at vi har nogle spillere på bænken, der kan gøre det lige så godt som os andre.

- For vi skal bare blive ved. Hvis vi spiller, som vi plejer at gøre, så vinder vi også over Randers, siger Kasper Kusk.

Senest de to hold mødtes i september samme sted vandt FCK 3-0. Fejlene fra den kamp vil man lære af i Randers, som ikke vil stå langt tilbage på banen.

Det siger cheftræner Colin Todd til Randers' hjemmeside.

- Jeg synes, at vi generelt har spillet ret godt på det seneste med positivt angrebsfodbold og meget boldbesiddelse.

- At holde nullet betyder meget for os som hold, og det er jo ved at være et stykke tid siden, vi sidst har gjort det. Dermed ikke være sagt, at vi går ind i Parken med en defensiv indstilling, for det ligger slet ikke til os, siger Colin Todd.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip