FCK skuffede inden Juventus-kamp

FCK må være noget nervøse før mødet med Juventus i Champions League på tirsdag. Selvom københavnerne fik et point i Superliga-opgøret mod Esbjerg, var spillet ikke prangende lørdag aften i Parken, og de danske mestre skulle bruge et sent mål fra César Santin for at sikre det ene point.

Modsat kan Esbjerg se frem til deres møde med Standard Liege på udebane i Europa League med en udmærket præstation i hovedstaden.

Esbjergs Jakob Ankersen viste sig være i højt spillehumør tidligt i kampen og havde blandt andet en god mulighed efter en Esbjerg-kontra.

Kort efter dukkede Jakob Ankersen op igen og bragte vestjyderne foran 1-0. Med et skud fra kanten af feltet, som han lagde over i det lange hjørne, snød han Johan Wiland.

Esbjergs lejesvend fra netop FCK startede inde og lå hele tiden og lurede på kanten af offside. Senegaleseren havde da også et par enkelte muligheder for at komme på tavlen.

I anden halvleg var det næsten spil til et mål, hvor FCK'erne pressede hårdt på for en udligning. Specielt på dødbolde var københavnerne farlige og blandt andet Oluf Melberg var tæt på med hovedet efter et hjørnespark.

Men ind vil bolden dog ikke, og det lignede frustration, da Ragnar Sigurdsson hensynsløst savede Esbjergs Jesper Rasmussen midt over og fik marchordre fra banen med direkte rødt kort.

Med kun ti mand fortsatte FCK dog presset for en scoring og med fem minutter igen, kom forløsningen. Cesar Santin dukkede op i feltet og headede et indlæg fra Rurik Gislason i kassen. Det var brasilianerens første mål i 13 kampe.

Flere mål fik de 20.000 tilskuere dog ikke og kampen endte 1-1.

Med det resultat er FCK stadig placeret i bunden af Superligaen på en 10. plads, mens Esbjerg ligger nummer fire, inden de resterende kampe i runde spilles søndag og mandag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip