FCK-sportschef er nervøs for Champions League

FCK har ikke vundet i 11 ligakampe i træk. Holdet ligger under nedrykningsstregen og selvtilliden er i bund.

Men allerede i næste måned, bliver modstanderne noget sværere, når FCK træder ind i CLs gruppespil. Og det kan godt bekymre FCKs sportschef, Carsten V. Jensen.

- Jeg kan da godt være smånervøs for Champions League, det vil jeg da indrømme. Jeg er jo fodboldmand og er ansvarlig for, at vi kan præstere sportslig, siger Jensen og fortsætter:

- Men jeg har også en tro på, at vi ved hårdt arbejde kan komme tilbage. Vi er 95 procent af det hold, der kørte et mesterskab hjem sidste år, og jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne komme tilbage på det spor.

Sportschefen mener ikke, at man kan drage paralleller fra Superligaen til Champions League.

- Lige nu præsterer vi ikke i ligaen, og i Champions League er der en endnu større opgave. Men jeg synes, vi skal skille tingene ad. Lige nu er vi i inde i en negativ dynamik, hvor tingene bliver sværere, og situationen er helt anderledes, når man skal spille i en anden turnering i en anden turnering, siger han.

- Det kræver stadig at vi får vores hold til at præstere på banen, og det gør man gennem hårdt arbejde på træningsbanen, siger Carsten V. Jensen.

Dagens Gossip