FCK-stopper kræver sejr over Randers i pokalen

Onsdag aften skal FC København forsøge at tage næste skridt mod et forsvar af titlen som dansk pokalmester, når Randers FC besøger Telia Parken i kvartfinalen i DBU Pokalen.

- Vi samler på titler i FC København, og pokalen er en af dem, vi kan vinde, så det alene gør det til en meget vigtig kamp for os. Vi er også forsvarende mestre og vil meget gerne beholde trofæet.

- Samtidig har vi en meget bred og stærk trup, og vi vil gerne have så mange kampe som overhovedet muligt for at holde os alle skarpe.

- Slår vi Randers giver det flere kampe og chancen for en titel, så vi skal nok være klar til kamp, siger FCK-stopperen Mathias "Zanka" Jørgensen til klubbens hjemmeside.

Mathias "Zanka" Jørgensen, der afsonede den første af to karantænedage i søndagens 6-2-sejr hjemme over AaB, er spilleberettiget i DBU Pokalen og kan således være med mod Randers.

Det samme er tilfældet med FCK-angriberen Andreas Cornelius, som på grund af for mange gule kort er i karantæne i søndagens superligakamp ude mod FC Nordsjælland, men godt kan være med i onsdagens pokalkamp.

Der er mulighed for, at den 19-årige norske angriber Julian Kristoffersen fra U19-holdet kan få debut. Han er blandt de 18 spillere i truppen og kan blive forårets fjerde FCK-debutant efter Robin Olsen, Erik Johansson og senest Aboubakar Keita.

I den anden ende af skalaen kan William Kvist runde sin kamp nummer 300 for FCK, siden han debuterede i foråret 2005. Hjalte Nørregaard har klubrekorden på 320 kampe.

Det forventes desuden, at FCK lader reservemålmanden Thomas Kaminski, backerne Christoffer Remmer og Tom Høgli samt offensivspilleren Bashkim Kadrii få spilletid mod Randers.

/ritzau/

Dagens Gossip