FCK storsejrede i testkamp

Brøndby spillede uafgjort. FCK storsejrede, OB tabte, mens FC Midtjylland vandt. Sådan gik det fire af de Superliga-hold, der spillede testkampe onsdag forud for ligastarten senere på måneden.

Brøndby er i øjeblikket på træningslejr i Tyskland, hvor man spillede sin første kamp mod Osnabrück fra den tredjebedste tyske række. Det var et Brøndby i stærkeste opstilling, men i første halvleg fik tyskerne tilkendt et straffespark, da bolden blev sparket op på Frederiks Holsts arm, og kom foran 1-0.

Simon Makienok, Mikkel Thygesen og Quincy Antipas havde alle chancer, og sidstnævnte kunne 10 minutter før tid chippe bolden over målmanden til 1-1 på en assist af unge Andrew Hjulsager i en kamp, der bar præg af de mange udskiftninger de to hold benyttede sig af.

På Frederiksberg vandt FCK 6-1 over Trelleborg fra den tredjebedste svenske række. Målscorerne var Vetokele, Vingaard, Santin, Diouf, Abdellaoue og et selvmål i en kamp, hvor FCK skiftede hele holdet ud i pausen, og som viste den klasseforskel, der skal være på de to hold.

- Rent offensivt havde vi mange gode træk, og specielt sammenhængen mellem midtbanen og angrebet hang godt sammen. Jeg har noteret os for 13 store chancer, og vi scorer seks mål, og det er da gode tegn, sagde assistenttræner Brian Riemer til fck.dk efter kampen.

FC København drager på fredag på træningslejr i Østrig, hvor københavnerne skal spille testkampe mod PAOK Saloniki og Wolsfburg.

OB er ligesom Brøndby i øjeblikket på træningslejr i Tyskland, og her kunne Emil Larsen et par minutter efter pausen score for OB i træningskampen mod Bochum. Et godt opspil, hvor spillere som N'Koum, Bodul og Ruud var involveret, endte hos Larsen, der fra kanten af feltet kunne score. Men på et straffespark og et frispark i kampens sidste kvarter vendte tyskerne fra 2. Bundesliga kampen og vandt dermed med 2-1.

Til gengæld vandt FCM med 2-0 hjemme over Holstein Kiel fra 3. Bundesliga. Målscorere var Morten Duncan Rasmussen og den unge stopper Sonni Nattestad i en kamp, hvor FCM skiftede 10 spillere ud i pausen. Eneste gennemgående spiller i kampen blev Danny Olsen.

- Det var en god kamp mod en god modstander. De erfarne spillere giver stabilitet, mens de unge spillere kommer med en ungdommelig friskhed, hvilket man kun kan være glad for, selvom det til tider koster lidt, sagde cheftræner Glen Riddersholm efter kampen til fcm.dk.

- Vi nærmer os en start 11'er. Vi skal arbejde med vores offensive dybdeløb og boldomgang, men jeg forventer, at vi er stærke på lørdag (testkamp mod SIlkeborg. red,), og jeg er bestemt ikke blevet mindre optimistisk efter dagens kamp, sagde Riddersholm.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip