FCK-træner: En anden verden på tirsdag

På tirsdag indtager FC København igen Parken, når tyrkiske Galatasaray kommer på besøg i fjerde runde af Champions League-gruppespillet.

Og selvom FCK viste stort format mod Nordsjælland, der blev fejet af banen, bliver det ifølge Ståle Solbakken en helt anderledes udfordring, som venter de danske mestre.

- Det var godt mod Nordsjælland, men på tirsdag er det en helt anden verden, siger Solbakken.

- Vi får måske fire chancer, hvis vi er heldige og dygtige mod Galatasaray, og mod Nordsjælland havde vi 12 af dem.

- Lige nu har vi ét point mere, end vi troede, vi ville have på nuværende tidspunkt i Champions League, og derfor kan vi vende hele vores situation på hovedet.

- Vinder vi kampen, så er vi både med i spillet om en plads i Europa League, men også om en plads i næste runde af turneringen.

- Fra at være helt væk, kan vi komme med igen, hvis vi vinder. Og vi skal have troen på, at det kan lade sig gøre, siger han.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Solbakken har været flittig til rotere, og han varsler ændringer i systemet og startopstillingen mod tyrkerne. Men det er ikke med hans egen god vilje.

- I denne uge har vi spillet tre kampe og brugt hele truppen. Og jeg tør godt love, at der kommer ændringer på tirsdag.

- Til gengæld vil Galatasaray være friskere. De fik lov til at spille fredag. Men sådan er det i Tyrkiet. Når Galatasaray beder om at spille fredag, så spiller de fredag, siger Solbakken.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip