FCK-træner revser Superligaens græstæpper

De danske mestre fra FC København har på trods af den kommende kroning som Danmarks bedste hold haft en noget svingende forårssæson, således har forårets ti kampe blot kastet 17 point af sig.

FC Københavns assistenttræner, Brian Reimer, mener, at en del af årsagen skal findes i den benhårde bundkamp, hvor hvert point er forskel på liv eller død i Superligaen, men hovedårsagen skal nok snare findes blandt de manglende græsstrå på de danske Superliga-stadions.

- Selvom det kan lyde som en dårlig undskyldning så har forårets baner simpelthen været en katastrofe. For at sige det rent ud sagt, så synes jeg, at alle stadions må kigge indad, og spørge sig selv, om vi virkeligt vil repræsentere Superligaen på den måde, siger Riemer til FC Københavns radioprogram "Løvetimen" og fortsætter:

- Odense stadion, Silkeborg stadion, vi har selv haft problemer inde i Parken, Aalborg stadion og nu her i weekenden Brøndby stadion, har virkelig virkelig ringe græstæpper, der alle har haft problemer her i vinterhalvåret i Danmark, og hvis det er niveauet på græsplænerne, så bliver kvaliteten bare derefter. Og det vil altid komme det hold til gode, der ikke ønsker at have bolden, siger Reimer der samtidigt prøver at appellere til de andre Superliga-klubber om at poste flere ressourcer i at forbedre banerne som f.eks. i Parken, hvor der bliver lagt nyt græstæppe på flere gange om året, efter der har været afholdt store arrangementer.

- Gode baner er jo det, der skaber rammerne om en god fodboldkamp, og den bedste måde du kan få folk på stadion på er gode fodboldbaner og godt vejr. Og vejret kan vi jo ikke gøre så meget ved, slutter Riemer.

Riemer og FC København får mulighed for at besigtige græstæppet på nærmeste hold, når Esbjerg - for anden gang inden for få dage - betræder græstæppet i Parken til den sene kamp kl. 19.00 på søndag.

Inden da har græsstråene i Parken dog nået at lægge strå til Pokalfinalen, der traditionen tro spilles Kristi Himmelfartsdag. Her er det Randers og Esbjerg, der torsdag tørner sammen kl. 15:00

Dagens Gossip