FCK vil forlænge med Ariël Jacobs

Sportschef Carsten V. Jensens krop og ansigt bar til forskel fra cheftræneren præg af, at der var sket noget fantastisk på Brøndby Stadion. Ved døren til spillertunnelen stod CV efter kampen og omfavnede alle FC Københavns spillere, der var på vej ind fra banen.

Midt imellem store glas af øl, spillere, der bare ville ud at feste, fremstod de to guldarkitekter, CV og Jacobs, som de store kaptajner, der har ført FCK på sikker guldkurs.

Og samarbejdet mellem de to ser ud til at fortsætte. FCK vil i hvert fald gerne forlænge samarbejdet med guldtræneren.

- De første samtaler med Ariel om en forlængelse har været positive. Målet er at forlænge med ham. Folk, der gør det godt i vores klub, vil vi gerne arbejde videre med, og Ariël har gjort det fantastisk. Så hvorfor ikke? Vi kan sagtens se Ariel fortsætte i FCK, sagde CV.

Og insisterede så på at juble lidt:

- Vi er superglade. Det er fantastisk. 10 mesterskaber på 21 år, seks ud af de sidste otte. Det er en rar følelse, og det viser vi gør noget rigtigt i FCK, sagde han og henviste så til nedturen sidste sæson, hvor mesterskabet glippede.

- Det er en lettelse at vinde guldet, men omvendt kan man ikke regne med, at FCK kan vinde hvert år, selv om vi er en stor klub. Der må være plads til udsving, det kom sidste år, og det kom på et uheldigt tidspunkt. men den eneste måde at svare tilbage på, når man er FCK er at vinde det næste gang man får muligheden, og det gjorde vi, sagde CV.

Cheftræneren var også glad. Måske. Eller mon ikke han var det? Trods mesterskabet var der nemlig ikke meget smil på Jacobs’ læber, da han erklærede sig tilfreds med sin første sæson i Danmark.

- I de seneste dage har jeg tænkt på, at det kunne ske, at vi blev mestre. Og så tænker man tilbage på, hvor man kommer fra, og den beslutning man tog, da man kom hertil. Det ar været fantastisk, og jeg kan kun takke alle i klubben, sagde Jacobs.

 - Jeg er glad, tilføjede han så – igen uden at vise det og fortsatte:

- Det er en god belønning for en svær sæson, også for de første uger af foråret, hvor vi havde et traume vedrørende sidste sæson. Det var mærkbart. Jeg synes, at den måde, vi gjorde det på i slutningen af efteråret, var fantastisk, men omkring påske var der problemer. FCN gav os modstand, men vi viste klasse og lige nu har vi 10 point (ned til FCN, red.). At vinde mesterskabet med 10 point viser, at vi har fortjent det, sagde guldtræneren.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip