FCK vil have gang i målscoringen i Wales

FC København dominerede hjemmekampen mod walisiske Newtown i sidste uge og vandt 2-0, men københavnerne vil gerne lave endnu flere mål, når holdene torsdag spiller returkamp i Wales i Europa League-kvalifikationens anden runde.

Det siger FCK-anfører Thomas Delaney til klubbens Youtube-kanal.

- Vi går ind til den her kamp med indstillingen om, at vi skal vinde, og vi vil gerne score flere mål, end vi gjorde sidst.

- Langt hen ad vejen var det en fin kamp, vi spillede og gjorde de rigtige ting, men vi vil gerne score endnu flere mål, siger Thomas Delaney.

Da holdene mødtes i Telia Parken var det nyindkøbene Benjamin Verbic og Kasper Kusk, som scorede københavnernes mål.

Manager Ståle Solbakken er glad, bare FCK sikrer sig videre deltagelse i turneringen.

- Det gælder bare om at komme videre til tredje runde, men vi forbereder os som til alle andre kampe og tænker ikke så meget på selve resultatet.

- Vi skal sikre defensiven og holde godt øje med deres dødbolde, for vi fik bekræftet i det første opgør, at de satser meget på disse. Men vi er et bedre hold end dem, og det skal vi også vise torsdag, og så går vi også videre, siger Solbakken.

FCK's superligakamp i første runde mod Randers var planlagt til at blive spillet i den forgangne weekend, men blev udsat. Derfor skal en europæisk sejr torsdag give et boost frem mod søndagens ligapremiere i Esbjerg, siger målmand Stephan Andersen.

- Det vil betyde noget op til weekendens kamp, hvis vi får en sejr med og forhåbentligt et rent mål mere med, siger Stephan Andersen.

Går FC København samlet videre efter torsdagens kamp mod Newtown, venter der klubben et dobbeltopgør mod FK Jablonec fra Tjekkiet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip