FCK vinder sikkert over Greve i pokalen

04/12/2014

FC København er klar til kvartfinalerne i pokalturneringen i fodbold, DBU Pokalen.

Torsdag aften sejrede Superligaens nummer tre helt som ventet ude over Greve, tophold i Danmarksserien pulje 1.

FCK vandt 3-0, men holdet måtte dog vente et godt stykke tid på at få scoret.

Efter en del brændte chancer i første halvleg sparkede Youssef Toutouh bolden i mål til 1-0 kort før pausen, efter at Alexander Kacaniklic havde leveret et godt ryk i højre side.

Greve havde på sin hjemmeside annonceret opgøret som "århundredets pokalkamp", og Greve Stadion var da også propfyldt.

FCK lod veteranen Kim Christensen indtage målet, mens Christian Poulsen udgjorde den centrale midtbane sammen med anfører Thomas Delaney.

FCK dominerede massivt i første halvleg, men først med Youssef Toutouhs scoring kom forløsningen.

Midt i anden halvleg spillede Alexander Kacaniklic bolden frem til Thomas Delaney, der i den efterfølgende sekvens udfoldede sig som en garvet angriber.

Anføreren trak sig fri med et par fikse træk, og derefter bragede Delaney bolden i mål til 2-0 med et højt skud.

Så var der ikke mere i hjemmeholdet, og indskiftede Younes Felfel scorede kort før tid sit første mål for FCK.

Med FCK's sejr er syv af de otte kvartfinalister i DBU Pokalen fundet.

Ud over FCK er det de forsvarende pokalvindere, AaB, Brøndby, Sønderjyske, Brønshøj, Randers FC og FC Vestsjælland.

Senere torsdag aften mødes Esbjerg og FC Midtjylland i den sidste 1/8-finale.