FCKer dyster med nordsjællændere om pris

FC Nordsjælland dominerer dette års Dansk Fodbold Award, som er et show, der hvert år kårer de bedste spillere, talenter og trænere i Superligaen.

Priserne bliver uddelt af DBU og TV2 den 16. november, og først 3. november vil de nominerede til den prestigefyldte kåring som årets mandlige fodboldspiller blive offentliggjort.

Årets superligaspillere er nomineret og skal findes mellem FC Nordsjælland-trioen Andreas Bjelland, Nicolai Stokholm og Tobias Mikkelsen samt den rutinerede højreback og FC København-anfører Lars Jacobsen.

Bjelland skiftede i sommer fra FCN til hollandske Twente, mens Tobias Mikkelsen blev solgt til oprykkerne Grether Fürth i den tyske Bundesliga.

Inden klubskifterne var Bjelland og Mikkelsen sammen med den nuværende FCN-anfører Nicolai Stokholm profiler på det FCN-hold, der vandt DM-guld i maj.

Sidste år gik titlen som årets superligaspiller til FC Københavns topscorer Dame N'Doye, som i sommer blev solgt til russiske Lokomotiv Moskva.

I kategorien årets træner er FCN-træner Kasper Hjulmand, der også vandt det danske mesterskab med nordsjællænderne i sidste sæson, favorit foran OB-træner Troels Bech, Horsens-træner Johnny Mølby og FCM-træner Glen Riddersholm.

I kategorien årets talent er FCK-bomberen Andreas Cornelius nomineret, og han får konkurrence af FCN-stopperen Jores Okore, AaB's Nicklas Helenius og Ajax' Viktor Fischer.

Dansk Fodbold Award afholdes i Cirkusbygningen i København, og showet med masser af musik og underholdning vil få besøg af store stjerner fra både den danske og internationale fodboldverden.

Ud over ni forskellige priser, der skal uddeles til Dansk Fodbold Award, bliver der optaget to nye medlemmer i fodboldens Hall of Fame.

Dagens Gossip