FCKer: gider ikke dele kampe med andre

I sidste sæson spillede Kris Stadsgaard side om side med Ragnar Sigurdsson i det centrale forsvar i størstedelen af FC Københavns superligakampe.

Lige før sæsonstart blev den svenske veteran Olof Mellberg hentet til klubben, og det har rykket hierarkiet på holdet.

Alle kombinationer har været prøvet i begyndelsen af denne sæson, og det har betydet tre forskellige konstellationer i midterforsvaret hos FCK i de tre seneste kampe.

- Det er ikke optimalt at rokere i truppen. Jeg tror ikke, der er nogen af os, der gider at dele kampe med andre. Vi vil alle sammen gerne spille alle de kampe, der er tilgængelige.

- Det er ikke nogen ideel situation for nogen af os. Det er nu en gang, sådan det er, når Olof kom så sent til klubben, som han gjorde, siger Stadsgaard.

FCK-træner Ariël Jacobs har endnu ikke set FCK-forsvaret holde nullet, og det har betydet tre nederlag og en uafgjort kamp i de fire første spillerunder.

- Vi har fået at vide af Ariël, at vi kommer til at rotere, indtil han har fundet ud af, hvem der gør det bedst sammen. Og det må tiden vise.

- Indtil videre har vi ikke holdt nullet. Så det kan være, at det er det, der skal til, før et par får lov at fortsætte, vurderer Stadsgaard.

I søndags blev det til et 2-2-resultat ude mod FC Nordsjælland, men endnu har FCK ikke vundet en kamp og ligger på sidstepladsen i ligaen. Stadsgaard fornemmer dog små fremskridt.

- Vi arbejder meget hårdere for hinanden. Når spillet ikke lige kører, så har jeg altid lært, at man kan kæmpe røven ud af bukserne. Og så må de tekniske kvaliteter komme i anden række.

- Hvis vi fortsætter med det, så skal vi nok få flere point på kontoen, siger Stadsgaard.

FCK møder søndag aften AGF i Parken.

- Der skal vi have tre point. Det skulle vi også have haft mod FCN, og det skulle vi også have haft ugen før mod Randers.

- Så længe vi arbejder for hinanden, så er jeg sikker på, at det nok skal komme, selv om jeg er træt af at sige, at det nok skal komme, for det kommer jo ikke af sig selv, understreger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip