FCKer lover to gode halvlege næste gang

FCKs første målscorer Thomas Delaney var godt klar over, at søndagens 2-1-sejr over OB ikke var udtryk for de forsvarende mestres maksimale formåen.

- Det er fantastisk. Vi spiller mildt sagt ringe i første halvleg, men så er det godt, vi lige får sat to ind og får det vendt, så det er dejligt, sagde midtbanespilleren efter sejren til TV3 Plus.

FC København vendte et faretruende nederlag, efter Emil Larsen havde bragt OB fortjent foran inden pausen. Men Thomas Delaney og Igor Vetokele ville det altså anderledes med deres to scoringer i anden halvleg.

Han erkendte, at træner Ståle Solbakken havde ramt de høje toner med sin norske røst i pausen, hvor OB fortjent kunne varme sig med en 1-0-føring.

- Vi får en opsang derinde. Især omkring dødbolde. Men vi sætter os på det og vinder andenboldene i anden halvleg.

- Nu havde vi en god første halvleg mod Juve og en god anden halvleg mod OB, så mon ikke det kan blive til en hel god kamp næste gang, lød det muntert fra Delaney med tanke på lørdagens møde med Brøndby i bunden af Superligaen.

OB skal i stedet til at sunde sig efter tre nederlag på stribe mod AGF, Brøndby og altså FC København. Målscorer Emil Larsen var ikke tilfreds med forsvaret af den 1-0-føring, han selv skabte med et godt drev og en velplaceret afslutning.

-  Jeg synes, vi smider bolden alt for hurtigt væk, Vi formår ikke at spille det pasningsspil, vi gerne vil. Jeg er brandærgerlig. Vi føler bare, vi skal ud i anden halvleg og lukke det ned. Det gjorde vi ikke, og det er ikke godt nok. Vi skal selvfølgelig til at have nogen sejre, men der er masser af kampe tilbage, og vi kæmper videre, sagde Emil Larsen.

Dagens Gossip