FCK'ere inden topbrag: Det er en finale for os

Skrevet af admin

24/02/2014

Dagens topnyheder

Da forårsprogrammet for Superligaen lå fast, var det klart, at der allerede i kamp to var en lækkerbisken i vente.

FC København tager således i næste runde på hjemmebane i Parken imod førerholdet fra FC Midtjylland, der er foran med fem point.

Og selvom københavnerne ikke evnede at udnytte midtjydernes premierekiks mod OB, og kun klarede 1-1 mod AGF, er det stadig et opsat FCK-mandskab, der inviterer FCM indenfor.

- Vi var skuffede over ikke at vinde i Aarhus. Men det er et længere forløb, som vi er i gang med i Superligaen i øjeblikket.

- Uanset hvordan vi havde præsteret mod AGF, var det ikke noget, som havde afgjort mesterskabet, siger Rurik Gislason og fortsætter:

- Så vi kæmper videre, og selvom det ikke var tilfredsstillende med det ene point, glæder vi os alle sammen til kampen mod FC Midtjylland.

- Og jeg er sikker på, at vi kommer til at præstere bedre i den kamp. Så vi er i den grad stadig med i kampen om guldet, siger han.

I efteråret trak FC Midtjylland sig sejrrigt ud af holdenes indbyrdes opgør. Dengang var Ariël Jacobs cheftræner for københavnerne. Siden har Ståle Solbakken sat sig i trænerstolen, og nordmanden ryster ikke på hånden forud for weekendens topbrag.

- Vi har vel aldrig været nærmere førstepladsen i sæsonen endnu. Det er jo lidt en finale for os. Hvis vi vinder den, så ser det rigtig godt ud. Så det vil vi selvfølgelig gøre alt for, fortæller Solbakken.

Kampen mellem FC København og FC Midtjylland fløjtes i gang på søndag klokken 19 i Parken.

/ritzau/