FCKs sportsdirekør betegner fyring som et nederlag

FC Københavns sportsdirektør Carsten V. Jensen havde det ikke godt, da han onsdag skulle meddele belgieren Ariël Jacobs, at han var fyret efter fem kampe i sæsonens Superliga. Men det var noget, der skulle gøres for at komme videre.

- Det er et nederlag, når man tager afsked med en træner før tid. Men nu skal vi i gang med en ny lang proces, erkendte sportsdirektøren ved onsdagens præsentation af den nye træner Ståle Solbakken, der har fået en tre-årig aftale.

- Det har været en vanskelig dag. At tage afsked med en træner, man sætter højt, er aldrig nemt. Ariel har leveret et godt stykke arbejde. Men vi må erkende, at vi er endt i en sportslig situation, hvor det var nødvendigt med et greb, som vi foretog. Nu kommer Ståle, og det er historisk dokumenteret, at han kan levere. Det var nemt at pege på Ståle, sagde Carsten V. Jensen.

- Vi har fået en træner, der kan gøre en forskel i Champions League, tilføjede sportsdirektøren, der ikke ville sige præcist, hvornår FCK-ledelsen tog beslutningen om, at der skulle et trænerskifte til.

- Forhandlingerne med Ståle har i princippet stået på siden 2010. Der har været kontakt, men ellers er det gået hurtigt. Det behøver ikke tage lang tid. Vi har troet på vores projekt. Nu skulle der et greb til. Jeg vil ikke sætte tid på, men vi er nået i mål, sagde Carsten V. Jenssen.

Dagens Gossip