FCKs svenske viking frygter Carlos Tevez

Da Juventus' italienske mesterhold i sommer hentede Carlos Tevez i Manchester City, lignede det sidste brik i et puslespil, der kan gøre Torino-klubben til en seriøs udfordrer til Champions League-titlen. 

Tevez er da også startet fremragende hos Den gamle Dame med tre mål i fire kampe. 

I aften står han på Parkens græs, og det er op til FC Københavns forsvarsspillere at stoppe den stime, den dynamiske argentiner synes på vej ind i. En af dem er svenske Olof Mellberg, der har mødt Tevez mange gange før i sin tid i Premier League og Aston Villa. Dengang var Tevez en frygtet angriber hos Manchester United. 

 - Han har spillet i store klubber, og man ved det bliver hårdt at møde ham. Da jeg spillede i England, var Wayne Rooney og Carlos Tevez et af de mest frygtede angreb overhovedet, fortæller Mellberg. 

Mellberg, der kom til FCK i sommer og spiller sin første Champions League-kamp i den hvide trøje i aften, kender dog andre spillere på Juventus-holdet end Tevez. Han har selv spillet en enkelt sæson hos de italienske mestre, men alligevel er hans kendskab til holdet ikke så stort, som man måske kunne forvente. 

- Holdet har ændret sig en del. Det var to andre trænere, jeg havde. Nu har de haft en lang periode med samme træner (Antonio Conte, red.). Der er kun fire-fem spillere tilbage, fra da jeg spillede i klubben, og de spiller på en anden måde, siger den store svenske forsvarsspiller. Juventus forventes at spare et par spillere i aftenens kamp, men alligevel kan publikum i Parken og seerne foran fjernsynet se frem til masser af stjerner på banen. Opgøret sparkes igang klokken 20.45 og vises på 3 +.  

Dagens Gossip