FCK's unge pokalhelt: Det er en surrealistisk følelse

Det er i yderkanterne af følelsesregistret, at den 19-årige færing Brandur Olsen bevæger sig, når han i dette forår får spilletid for FC København.

For godt to uger siden fik han direkte rødt kort for en eftertackling i en kamp mod Randers FC i Superligaen. Torsdag blev han skiftet ind og afgjorde pokalfinalen i den forlængede spilletid til FCKs' fordel mod FC Vestsjælland.

- Det er en meget surrealistisk følelse lige nu. Jeg har lige haft to karantænedage for det røde kort, og nu scorer jeg det afgørende mål i pokalfinalen. Det er meget, meget stort, siger den færøske teenager.

- Jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle komme ind og afgøre kampen.

Brandur Olsen kom ind efter 84 minutter, da FCK førte 2-1. Men kort før tid udlignede FC Vestsjælland og fremtvang forlænget spilletid.

Her afgjorde Olsen sagerne efter 12 minutter.

- Christian Poulsen afleverer til mig, og jeg får et touch på bolden og sparker efter det lange hjørne. Målmanden tager et lille skridt i den forkerte retning, og bolden går ind, siger han om sejrsmålet.

Brandur Olsen var også med i Færøernes landsholdstriumf mod Grækenland sidste efterår, men pokalsejren var større.

- Nu skal jeg passe på, hvad jeg siger, men at score og vinde pokalfinalen med FCK er nok lidt større, siger matchvinderen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip