FCK's unge pokalhelt: Det er en surrealistisk følelse

Det er i yderkanterne af følelsesregistret, at den 19-årige færing Brandur Olsen bevæger sig, når han i dette forår får spilletid for FC København.

For godt to uger siden fik han direkte rødt kort for en eftertackling i en kamp mod Randers FC i Superligaen. Torsdag blev han skiftet ind og afgjorde pokalfinalen i den forlængede spilletid til FCKs' fordel mod FC Vestsjælland.

- Det er en meget surrealistisk følelse lige nu. Jeg har lige haft to karantænedage for det røde kort, og nu scorer jeg det afgørende mål i pokalfinalen. Det er meget, meget stort, siger den færøske teenager.

- Jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle komme ind og afgøre kampen.

Brandur Olsen kom ind efter 84 minutter, da FCK førte 2-1. Men kort før tid udlignede FC Vestsjælland og fremtvang forlænget spilletid.

Her afgjorde Olsen sagerne efter 12 minutter.

- Christian Poulsen afleverer til mig, og jeg får et touch på bolden og sparker efter det lange hjørne. Målmanden tager et lille skridt i den forkerte retning, og bolden går ind, siger han om sejrsmålet.

Brandur Olsen var også med i Færøernes landsholdstriumf mod Grækenland sidste efterår, men pokalsejren var større.

- Nu skal jeg passe på, hvad jeg siger, men at score og vinde pokalfinalen med FCK er nok lidt større, siger matchvinderen.

/ritzau/

Dagens Gossip