FCM-anfører efterlyser flere point på udebane

FC Midtjylland har ikke vundet på udebane i Alka Superligaen siden den 27. september sidste år, hvor de forsvarende mestre hentede en 2-0-sejr over Randers FC.

Det er kun blevet til to point i de seneste syv superligakampe på udebane, og det skal forbedres ifølge FCM-kaptajn Jakob Poulsen, hvis midtjyderne vil gøre sig forhåbninger om de eftertragtede sølvmedaljer.

- Statistikkerne lyver aldrig, og vi har ikke været gode nok på udebane. Vi skal blive bedre på den front, hvis vi fortsat vil spille med i toppen, siger Jakob Poulsen oven på fredagens 1-1-kamp i Viborg.

- I starten af sæsonen red vi videre på en bølge fra sidste år, og vi havde også succes i Europa League.

- Herefter har vi haft problemer med at spille flere gode kampe i træk, men i de seneste to kampe har vi hentet fire point, og det viser, at vi er på rette vej, siger anføreren, der for nylig var med til at slå Brøndby - det var dog på hjemmebane.

FC Midtjylland-træner Jess Thorup er ikke bekymret for den dårlige stime på udebane. Han glæder sig ligesom Jakob Poulsen over, at det er blevet til fire point i de seneste to kampe.

- I de første 11 kampe var vi rigtig gode, og så havde vi problemer i de næste 11 kampe. Nu har vi så taget hul på de sidste 11 kampe, og her er det startet med fire point i to kampe. Den stime skal vi fortsætte, siger Jess Thorup.

Ifølge træneren er styrkeforholdet mellem de fire hold, der kæmper om sølvmedaljerne i Superligaen, helt lige.

- Vi har ambitioner om at blande os i toppen, og det vigtigste er, at vi stadig selv kan afgøre det. Men der er mange i spil til sølvmedaljerne, og det bliver et tæt løb lige til det sidste, siger FCM-træneren.

Med det ene point mod Viborg i fredagens kamp rykkede FC Midtjylland op på andenpladsen i Superligaen. Den position kan dog blive taget fra dem allerede senere lørdag, hvis Sønderjyske henter point på hjemmebane mod AGF.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip