FCM-anfører om Napoli: Vil da gerne have Higuains trøje

Skrevet af admin

28/08/2015

Dagens topnyheder

Lodtrækningen til Europa League sendte FC Midtjylland i gruppe med sidste års danskerdræber Club Brugge, de polske mestre Legia Warszawa og det italienske storhold Napoli.

En på papiret svær gruppe, som FCM-anfører Kristian Bak Bach glæder sig til at komme i gang med, selvom han sad foran tv og håbede på at havne i en anden gruppe.

- Jeg håbede lidt på gruppe A eller B med hold som Ajax, Liverpool og Fenerbahce, så man kunne få en på opleveren, men det får vi selvfølgelig også med disse modstandere, siger FCM-anføreren til Ritzau efter lodtrækningen.

- Det bliver en kæmpe stor oplevelse. Det er nogle gode hold, vi skal op imod, og jeg glæder mig virkelig meget.

Selvom FCM på papiret ikke er favorit til at gå videre fra gruppen, så har opgørene mod Southampton givet en tro på, at man kan lege med de store drenge.

- Vores chance for avancement er vel under middel, men nu viste vi over to kampe mod Southampton, at vi godt kan være med. Vi skal vist bare være glade for de point, vi skulle få mod Napoli. Det er nok de to andre hold, vi skal forsøge at kæmpe med, siger Kristian Bak Bach.

Men det er opgørene mod Napoli, der virkelig tænder forsvarsspilleren, som kan se frem til at spille over for blandt andre den argentinske stjerneangriber Gonzalo Higuain.

- Hans (Higuains, red.) trøje vil jeg da gerne have, smågriner FCM-spilleren ved tanken om kampene mod Napoli.

- Men der er jo også flere andre store stjerner, så det jeg glæder jeg mig rigtig meget til.

Club Brugge var sidste år hård ved dansk fodbold, da klubben sendte både Brøndby, FC København og AaB ud på stribe, og det har man da også noteret sig i det midtjyske.

- Jeg kender ikke så meget til Legia Warszawa, men Club Brugge kender vi jo ret godt fra deres møder med danske klubber sidste år, og de er stærke, siger Bak Bach.

FC Midtjylland påbegynder det europæiske eventyr 17. september.

/ritzau/