FCM-anfører: Svært at koncentrere sig på så højt niveau

1-4 på hjemmebane og 0-5 på udebane torsdag aften mod Napoli i Europa League. Det er de barske realiteter for FC Midtjylland, der gerne ville være sluppet fra Italien med æren i behold.

FC Midtjyllands anfører i kampen, Erik Sviatchenko, mener, at der bare var tale om klasseforskel.

- Det er irriterende at lukke så mange mål ind, og det må vi finde årsagerne til. En grund er, at vi har svært ved at koncentrere os, når der spilles på et så højt niveau, siger Erik Sviatchenko.

- Det føles som om, de rammer deres topniveau, men det ved jeg ikke en gang, om de gør. De rammer stadig hinanden, og vi kommer til at se dumme ud, når vi ikke er på forkant.

- Der er nok forskel, selv om vi rammer topniveau, og de rammer bundniveauet. Så jeg er ikke så bekymret. Jeg tror, det er et udslag af, at vi har mødt en meget svær modstander, tilføjer landsholdsspilleren.

FC Midtjylland havde vendt trekanten om på midtbanen, så den stillede med to defensive folk; Kian Hansen, der normalt spiller i midterforsvaret, og Tim Sparv.

- Jeg synes ikke, det var fordi Napoli spillede inden om os. Det var mere ude i siderne, de skabte chancer. Men i det store hele fungerede det ikke godt nok, men det var et forsøg værd, siger Sviatchenko.

Da Kian Hansen spillede på midtbanen fik Sviatchenko ny makker i midterforsvaret i skikkelse af den europæisk mere uprøvede Patrick Banggaard. Men Sviatchenko mener ikke, at det var en fejl at bryde det sammentømrede par op.

- På hjemmebane var der jo også stor forskel, så vi må nok bare sande, at Napoli er klart bedre end os, siger Sviatchenko.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip