FCM-angriber er i fare for at gå glip af Copa America

Skrevet af admin

11/05/2016

Dagens topnyheder

Der bliver ikke mere spilletid for Marcos Ureña i FC Midtjylland i denne sæson. Hurtigløberen døjer med en muskelskade, der holder ham ude af spillet i sæsonens sidste fem superligakampe.

- Han har fået en muskelskade i højre forlår, og det betyder, at han må sidde uden for i sæsonens sidste kampe, siger FCM-fysioterapeut Andreas Frisch til klubbens hjemmeside.

Fysioterapeuten forventer, at FCM-angriberen er ukampdygtig i en måneds tid.

Derfor er den costaricanske landsholdsspiller rejst hjem til Costa Rica, hvor han genoptræner og får behandling i landsholdslejren i bestræbelserne på at blive klar til Copa America.

- Det er rigtig ærgerligt, at vi må undvære Marcos i de afgørende kampe i sæsonen.

- Men da skaden gør, at han ikke når at blive klar til de sidste kampe, har vi ladet ham rejse hjem til Costa Rica, hvor han genoptræner og får behandling i landsholdssejren.

- Lige nu er det usikkert, om han bliver klar til Copa America, men det håber vi selvfølgelig alle sammen på, han bliver, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Costa Rica spiller sin første kamp 4. juni, hvor modstanderen er Paraguay. Derudover er Ureña og co. i pulje med Colombia og USA.

Mens FCM må undvære Ureña, så er den langtidsskadede svenske målmand Johan Dahlin til gengæld tilbage i truppen, når holdet onsdag aften gæster Hobro i Superligaen.

- Han har trænet fuldt med i en periode, og vi skal samle alle de kræfter, vi kan. Med de kompetencer og den erfaring Johan har, kan han bidrage.

- Derfor er han med i de her afgørende kampe, siger Jess Thorup om trænerteamets beslutning.

Dermed er reservekeeperen Patryk Wolanski ikke med i FCM-truppen, som også tæller målmanden Mikkel Andersen. Onsdagens kamp mellem FCM og Hobro går i gang klokken 20.

/ritzau/