FCM-boss jubler over Pione Sisto efter sejr over FCK

Skrevet af admin

18/05/2015

Dagens topnyheder

FC Midtjylland slog søndag aften FC København 2-0 på eget græs i en underholdende guldkamp på Heden og er dermed snublende tæt på at kunne kalde sig dansk mester.

Midtjyderne producerede, især i første halvleg, mange store chancer, men manglede den sidste skarphed foran kassen. Det ændrede sig dog, da Pione Sisto fik den sidste halve time på græsset i det midtjyske.

Tre velspillede minutter i midten af anden halvleg var nemlig alt, Pione Sisto skulle bruge på at levere både assist og scoring i Herning. Og det er på trods af, at stortalentet har været ude med en skade hele foråret.

Og det glæder bestyrelsesformand Rasmus Ankersen.

- Det er helt vildt dejligt at have en spiller som Pione, der kommer ind og afgør tingene på egen hånd. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har savnet ham meget på banen. Han viste hvorfor med både assist og scoring, siger Rasmus Ankersen.

Selv har Pione Sisto også savnet at trække i FCM-trøjen.

- Jeg er glad for at være tilbage. Fansene sang højt, da jeg kom på banen. Dem har jeg virkelig savnet.

- Jeg havde ikke regnet med at komme til at få så stor betydning for kampen, men det er altid dejligt at score, siger Pione Sisto.

Stortalentet er uden tvivl et muligt salgsobjekt for FC Midtjylland i den kommende sommers transfervindue, men ifølge Rasmus Ankersen bliver Sisto kun sendt af sted, hvis den rette sum penge bliver tilbudt.

- Det er klart, at en spiller som Pione Sisto er et stort salgsobjekt for os, men vi skal have en god pris for ham.

- Han er helt sikkert ikke blevet mindre værd efter kampen mod FC København, siger Rasmus Ankersen.

/ritzau/