FCM-direktør afviser ikke salg af profiler trods guldkurs

Det kunne ellers være fristende for FC Midtjylland afblæse al udgående aktivitet i det igangværende transfervindue og i stedet satse benhårdt på at vinde det danske mesterskab.

Men det afviser FCMidtjyllands ordførende direktør Claus Steinlein, selvom holdet ligger på førstepladsen efter at have banket Brøndby med 5-2 fredag aften.

- Vi skal også have virksomheden til at hænge sammen. Som vi sagde før transfervinduet, så er vores mål at sælge fra én til tre spillere. Og nu har vi foreløbig solgt to i Joachim Andersen til Twente og Mads Albæk til Reims i Frankrig. Men jeg kan ikke garantere, at vi har den samme trup, når vinduet lukker, siger han til bt.dk.

- Lige nu er vi bare glade for, at vi eksempelvis har en Jesper Juelsgaard, som måske var banens bedste mod Brøndby, fortsætter Claus Steinlein.

Selvom direktøren ikke lover, at klubben kan holde på profilerne, så mener han stadig, at holdet vil stå stærkt efter et eventuelt salg. 

- Jeg kan garantere, at vi har et rigtig godt hold, også når transfervinduet er lukket. Hvis man ser på det, så har trænerteamet jo gjort det fantastisk, for vi har egentlig været lidt uheldige med skader til blandt andre Petter Andersson, Rilwan Hassan og Tim Janssen, siger han og tilføjer:  

- Jeg synes, vi hører til i top tre over dem, der har gjort det bedst i Superligaen. Så lige nu er det meget fedt at være midtjyde. 

 

Dagens Gossip