FCM efter nulløsning mod FCK: Vi rammer ikke dagen

FC Midtjylland kom med fire sejre i bagagen til topkampen mod FC København, men hjemme på MCH Arena blev det til 0-0 efter en tam indsats af hjemmeholdet.

- Vi spiller ikke en særlig god kamp. De første tyve minutter skulle man tro, at det var FCK, der var på hjemmebane. Vi bliver totalt trykket i bund, siger Kian Hansen.

I Herning plejer det at være FC Midtjylland, der dikterer kampene, men i topopgøret var rollerne byttet om i kampens indledning.

- Vi får ikke sat os på det, som vi gerne vil. De får mange standardsituationer, og de laver måske mere en FCK-start, end vi laver en FCM-start. Længere hen i kampen bliver vi mere modige og bedre på bolden, siger anfører, Erik Sviatchenko.

Fra bænken kunne cheftræner, Jess Thorup, se sit hold spille sig ind i kampen, men på trods af et par offensive indskiftninger, måtte han tage til takke med et point.

- Når vi ikke rammer dagen, og at det er to gode hold, så kan vi jo et eller andet sted være okay tilfreds med et point til slut, men vi er ikke tilfreds med vores eget spil, siger Jess Thorup.

Kampen blev præget af mange dueller, og det passede gæsterne bedst. Kampen igennem var det FCK, der sad på banens midte, og det gjorde det svært for det danske mesterhold.

- Første halvleg er ikke særlig god, og anden halvleg er mere en slåskamp end en fodboldkamp, og da de vinder alle andenboldene, så var det en rigtig svær kamp, siger Kian Hansen.

På trods af FC Midtjyllands første pointtab fører holdet Alka Superligaen med 13 point for fem kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip