FCM-formand: Klubben er større end Glen

Torsdag lagde FCM-træner Glen Riddersholm sin opsigelse på bordet i den midtjyske klub, da parterne ikke var enige om, hvordan samarbejdet skulle foregå fremover.

Det var en uventet melding for bestyrelsesformand Rasmus Ankersen, selvom han var klar over, at der ikke var fuldstændig enighed om arbejdet fremadrettet.

- Jeg må indrømme, at jeg godt kunne være kommet op med et tidspunkt, der var bedre at sige op end lige nu. Men det er hans beslutning, og det må vi respektere, siger Ankersen på fredagens pressemøde i Herning ifølge dr.dk.

Klubben står foran de vigtige Champions League-kvalifikationskampe, hvor holdet skal forsøge at spille sig ind i det fineste europæiske fællesskab, og nu skal klubben på trænerjagt midt i den optakt.

Ankersen slår samtidig fast, at det var træneren, som kom med opsigelsen, men at klubben heller ikke vil gå på kompromis med sine principper.

- Klubben er større end Glen, og der er nogle måder, som klubben bliver drevet på, som også vil være der, når Glen stopper, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Han afviser samtidig at kommentere potentielle trænernavne, der kan tage over. Indtil videre er det assistenttræner Brian Priske og A-træner Lars Friis, som midlertidigt overtager holdet.

/ritzau/

Dagens Gossip