FCM-formand: Vi skal være klogere end Manchester United

Skrevet af admin

14/12/2015

Mest læste i dag

Det er en yderst optimistisk FC Midtjylland-formand, der efter mandagens lodtrækning til 1/16-finalerne i Europa League ser frem til to kampe mod Manchester United.

Det er nemlig ikke lang tid siden, at det lykkedes for midtjyderne at ekspedere et andet engelsk hold ud af kvalifikationen til Europa League. Dengang stod Southampton for skud, og nu kan det være Uniteds tur, siger formand Rasmus Ankersen

- Vi har allerede slået et engelsk hold, så vi er ikke bange, siger formanden.

- Vi er en lille klub med et lille budget, og vi ved, at vi ikke kan bruge flere penge end dem. Derfor må vi være klogere end dem, og det er også det, der har fungeret for os i Europa League indtil videre, lyder det fra Rasmus Ankersen.

Manchester United har ramt en skuffende stime af resultater både i den hjemlige liga og i Champions League, hvor en tredjeplads altså betød, at klubben nu indgår i 1/16-finalerne i Europa League.

Derfor er Rasmus Ankersen også optimist forud for de to opgør i februar.

- Vi ved, at vi har en chance, og vi er klar til at tage kampen op. Hvis vi kan slå Southampton, så kan vi også slå Manchester United, og det føler vores spillere også, og de tror på det, lyder det fra FCM-formanden.

FC Midtjylland banede sig vej til forårets 1/16-finaler ved at blive nummer to i sin gruppe efter italienske Napoli, der vandt gruppen efter seks sejre.

FCM formåede at holde belgiske Club Brugge og polske Legia Warszawa bag sig.

Kampene mod Manchester United spilles 18. og 25. februar. FC Midtjylland har hjemmebane i det første opgør.

/ritzau/Reuters