FCM-forsvarer påtager sig skylden for polsk sejrsmål

FC Midtjylland-forsvareren Kian Hansen tager det fulde ansvar for Legia Warszawas mål i den polske 1-0-sejr torsdag aften i Europa League.

Kian Hansen fik ikke dækket hjemmeholdets Aleksandar Prijovic godt nok op, og så kunne angriberen efter 35 minutter heade bolden op i målhjørnet.

- Det er bare ikke godt nok af mig. Den tager jeg gerne på mine skuldre, siger Kian Hansen.

- Hvis jeg havde gjort mit arbejde, så ville han ikke få lov til at heade, eller så ville Mikkel (FCM-målmand Mikkel Andersen, red.) bare kunne stå og gribe den, så det er bare ikke godt nok af mig.

- Enten kunne jeg have valgt at gå efter bolden, eller jeg kunne gå efter kroppen af angriberen. Jeg står lidt forkert, og desværre header han den godt ind, konstaterer Kian Hansen.

Generelt var der ikke meget, der fungerede for de danske gæster i Warszawa. FCM-spillerne fik aldrig for alvor truet hjemmeholdets mål.

- Vi ramte ikke vores niveau, og Legia er et hold, vi som minimum skal tage et point fra.

- Hvis vi begynder at presse, som man kender FCM, og spiller med bolden, så er vi et bedre hold end Legia. Det så man i perioder i anden halvleg. Hvis vi bare trykkede dem lidt, så havde vi fint styr på det.

- Vi var bare ikke bedre og fik som fortjent, siger Kian Hansen.

Selvom skuffelsen er stor efter torsdagens nedtur i Warszawa, så er 1/16-finalerne i Europa League inden for rækkevidde for FCM.

Det kræver en sejr over Club Brugge i Herning om to uger. Uafgjort kan også vise sig at være nok.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip