FCM går på indkøb straks efter europæisk triumf

FC Midtjylland vil allerede fredag formiddag i forlængelse af den samlede sejr over Southampton præsentere en forstærkning.

Det oplyser sportsdirektør, Claus Steinlein, efter det står klart, at FCM er klar til gruppespillet i Europa League.

- Vi præsenterer en spiller i morgen (fredag, red.), så vi forstærker truppen op til gruppespillet, siger Steinlein og oplyser, at det er en forstærkning til defensiven.

Sportsdirektøren forventer generelt nogle travle dage frem mod udgangen af august, hvor sommerens transfervindue lukker.

Som udgangspunkt vil han holde fast i den trup, der samlet har slået Southampton med 2-1 over to kampe, men det kan blive svært.

- Det er en positiv overraskelse, at vi er gået videre.

- Jeg kan se på min telefon, at der er stor interesse for vores spillere, så det handler nu om, at få puslespillet til at gå op, for vi skal være klar til gruppespillet, Superligaen og pokalturneringen, siger Steinlein.

FCM-træner Jess Thorup og anfører Kristian Bach Bak håber, at det lykkes at holde den nuværende trup samlet, men det er der ikke garanti for.

- Jeg kan ikke love dem noget, siger Steinlein.

- Der kan komme et tilbud, vi ikke kan sige nej til. Som udgangspunkt forsøger vi at holde fast i truppen og forstærke med en eller to spillere, så vi står med et stærkt hold, efter at vinduet er lukket på mandag.

- Vi har allerede sagt nej til ting, vi ikke syntes er det rigtige.

- Men jeg tror, at det rygtes i Europa, at vi har slået et hold fra Premier League, siger sportsdirektøren.

Claus Steinlein oplyser, at der blive rykket i mange af FCM's spillere i øjeblikket.

- Når Erik (Sviatchenko, red.) og Kian (Hansen, red.) kan holde Southamptons angribere fra chancer, så viser det, at de måske kan begå sig i Premier League. Den slags giver genlyd i England.

- Der er også Pione Sisto, og så har vi en topscorer (Martin Pusic, red.) og en anden (Morten "Duncan" Rasmussen, red.), der laver mange mål, fortæller Steinlein.

- Vi har forberedt os så godt, vi kan, men de spillere, vi selv kigger efter, er også interessante for andre klubber. Så det er hele tiden et puslespil, siger han.

Der er lodtrækning til Europa Leagues gruppespil fredag klokken 13.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip