FCM Håndbold spiller sig sikkert i pokalsemifinalen

30/09/2015

Det kan godt være, at København Håndbold havde våde drømme og håb om en plads i pokalsemifinalen i kvindehåndbold.

Men københavnerne vågnede i så faldt brat op til virkeligheden onsdag aften i Frederiksberg Hallen i Santander Cup-kvartfinalen mod FCM Håndbold, der vandt 27-17.

Nederlaget var der måske ikke så meget at sige til, for København Håndbold tog imod det forsvarende mesterhold, og pokalvinderne fra i fjor lukkede aldrig for alvor hjemmeholdet ind i kampen og bookede sikkert billet til semifinalen.

Med sejren gentog FC Midtjylland bedriften fra for 14 dage siden, hvor København Håndbold også blev besejret ude i ligasammenhæng.

København Håndbolds cheftræner, Reidar Møistad, havde før opgøret talt om, at drømmen levede, og at det blev svært, men ikke umuligt.

Midtjyderne lagde pres på hjemmeholdet fra start, og efter 10 minutter førte gæsterne 4-1.

Det blev 8-3, og herfra havde gæsterne ingen intentioner om at slippe grebet. 14-3-føringen efter 22 minutter levnede ikke meget håb for københavnerne, der måtte gå til pause bagud med 11 mål.

Gæsterne fortsatte efter pausen og holdt København Håndbold i kort snor.

Det blev 21-7 ti minutter efter pausen, og med ti minutter igen var hjemmeholdet bagud 12-23.

Herefter slap gæsterne grebet lidt, og København Håndbold fik lov at sikre sig et hæderligt nederlag.

Trine Jensen og Veronica Kristiansen scorede begge fem gange for gæsterne, mens Anne Mette Hansen blev hjemmeholdets topscorer med seks scoringer.