FCM Håndbold taber CL-gyser i Rumænien

15/01/2016

De kunne lugte endnu et stort resultat på udebane, men til sidst måtte FCM Håndbold nøjes med et hæderligt nederlag ude til CSM Bukarest i Champions League-hovedrunden.

Den rumænske klub, der trænes af danske Kim Rasmussen, vandt til sidst med 24-22, efter at de danske mestre førte 12-10 ved pausen.

FCM Håndbold, der i første gruppespil i Champions League vandt ude over ungarske Györ, var med frem til kampens afslutning, men med cirka et halvt minut tilbage scorede svenske Isabelle Gulldén til 24-22 på et straffekast.

Gulldén scorede i alt ni gange for hjemmeholdet og blev kampens topscorer. Svenskeren skiftede før denne sæson fra Viborg til CSM Bukarest, der oprustede kraftigt med spillere fra den danske liga.

Før sæsonen hentede klubben også Maria Fisker og Line Jørgensen i henholdsvis Viborg og FCM Håndbold.

Sidstnævnte kunne ikke være med mod sine tidligere klubkammerater på grund af en skade, mens Maria Fisker scorede et enkelt mål i fredagens kamp.

Svenske Johanna Ahlm blev FCM Håndbolds topscorer med seks mål.

De danske mestre har fem point for seks kampe i gruppe 2.