FCM-keeper har fået hjælp af specialister

Jonas Lössl forlængede onsdag sin kontrakt med FC Midtjylland. Forlængelsen betyder, at den blonde målmand nu bliver hos Superligaens dukse til 2016.

- Det var en let beslutning. Jeg synes, det er helt vildt spændende at være i klubben. Vi har et super godt hold, og jeg er rigtig stolt over, at FC Midtjylland kan bruge mig, siger Jonas Lössl

For bare et år siden så fremtiden mere usikker ud. Den ellers så talentfulde målmand var røget på bænken efter en mindre god periode i målet. Siden har han fundet sit spil igen og er nu tilbage som sikkert førstevalg for ulvene.

Det har ikke været nogen let vej tilbage. FC Midtjylland-målmanden har arbejdet hårdt for at finde frem til sit nuværende niveau. De spillemæssige nedture fik keeperen til at gå egne veje i jagten på at blive en bedre målmand.

- Jeg har arbejdet hårdt for at forbedre mig. Jeg har opsøgt forskellige specialister, som kunne hjælpe mig med min udvikling. Jeg har samarbejdet med en fysisk træner, en diætist og forskellige målmands-trænere, forklarer Lössl.

- Jeg tror bare, jeg er blevet ældre og mere moden af de nedture, jeg og holdet har været igennem. Jeg føler mig i mit livs form i øjeblikket. Jeg er helt vildt glad for at kunne krone det med en ny kontrakt i FC Midtjylland, siger han.

Den tidligere U21-landsholdsspiller kunne med kontraktudløb næste sommer have valgt at lade aftalen løbe ud og afvente, om der skulle komme tilbud fra udlandet, men Lössl har ikke travlt. Han kan stadig blive bedre og glæder sig til fortsat at udvikle sig i FC Midtjylland. Udenlands-ambitionerne er der stadig, men de må vente, forklarer han.

- Selvfølgelig er det en drøm at komme ud i Europa og spille, men det er ikke noget, jeg tænker over i øjeblikket. Det kan sagtens vente. Jeg er utrolig glad i FC Midtjylland, siger Jonas Lössl.

Den tidligere U21-landsholdsspiller har i denne sæson blot lukket syv mål ind i otte Superliga-kampe, hvilket er bedst i ligaen.

Dagens Gossip