FCM-kvinder er klar til pokalfinale mod Team Tvis

01/11/2014

FCM Håndbold bliver den anden part i kvindernes pokalfinale i håndbold, som Team Tvis Holstebro allerede kvalificerede sig til for et par dage siden.

Midtjyderne vandt 31-26 over Randers HK i lørdagens semifinale i en kamp, der blev afgjort allerede efter de første 30 minutter.

Randers overraskede ellers positivt forleden ved at slå Viborg i ligaen, og derfor havde hjemmeholdet et begrundet håb om at kunne besejre midtjyderne.

Men håbet smuldrede stille og roligt, efterhånden som første halvleg skred frem. For Randers-forsvarets offensive satsning mislykkedes fuldstændigt, og FCM scorede næsten på hvert eneste angreb.

Efter et kvarter var Randers bagud med syv mål, og ved pausen var stillingen hele 11-21.

Det virkede som om, at anden halvleg bare skulle overstås, og måske havde den tanke også sat sig i midtjydernes hoveder.

I hvert fald gik gæsterne gevaldigt ned i kadence efter pausen og tillod sig blandt andet en ni minutter lang scoringspause undervejs.

Det benyttede de ufortrødent kæmpende Randers-spillere til at file på forspringet, og ved stillingen 22-26 med ni minutter igen var der igen kommet et lille gran spænding i kampen.

FCM red dog stormen af, og med en scoring af Nycke Groot til 30-26 to minutter før tid var kampen afgjort.

Pokalfinalen spilles 27. december. Det er tredje år i træk, at FCM deltager i finalen.