FCM-kvinder smider seksmålsføring i Tyskland

FC Midtjyllands håndboldkvinder lignede længe en vinder af Champions League-opgøret på udebane mod tyske Thüringer HC, men tabte alligevel 24-26.

En stærk tysk slutspurt betød, at midtjyderne endnu engang måtte ud i en gyserafslutning, der dog ikke faldt lige så heldigt ud, som da holdet i sidste weekend vandt med et enkelt mål over svenske Sävehof.

En god afslutning på første halvleg bragte ellers FCM i vinderposition efter første halvleg, hvor stillingen hed 14-10 i gæsternes favør.

Og kort efter pausen så kampen mere eller mindre ud til at være afgjort, da midtjyderne bragte sig foran 17-11.

Men Thüringer HC gav sig ikke så let. Holdet straffede en dårlig midtjysk periode med en stribe kontramål og fik også langt bedre fat i det etablerede angrebsspil.

På den måde blev forspringet høvlet ned til to-tre mål undervejs i anden halvleg, og med tre et halvt minut tilbage af kampen fik tyskerne udlignet.

En tysk udvisning gav dog FC Midtjylland en chance for at slutte stærkt af. Men i stedet fik Thüringer HC sat endnu to mål ind bag Sabine Englert i målet, og så kunne tyskerne ikke hentes

FC Midtjylland har to point efter to kampe og møder i næste weekend gruppefavoritterne Vardar fra Skopje på udebane i Makedonien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip