FCM-kvinder smider seksmålsføring i Tyskland

08/02/2014

FC Midtjyllands håndboldkvinder lignede længe en vinder af Champions League-opgøret på udebane mod tyske Thüringer HC, men tabte alligevel 24-26.

En stærk tysk slutspurt betød, at midtjyderne endnu engang måtte ud i en gyserafslutning, der dog ikke faldt lige så heldigt ud, som da holdet i sidste weekend vandt med et enkelt mål over svenske Sävehof.

En god afslutning på første halvleg bragte ellers FCM i vinderposition efter første halvleg, hvor stillingen hed 14-10 i gæsternes favør.

Og kort efter pausen så kampen mere eller mindre ud til at være afgjort, da midtjyderne bragte sig foran 17-11.

Men Thüringer HC gav sig ikke så let. Holdet straffede en dårlig midtjysk periode med en stribe kontramål og fik også langt bedre fat i det etablerede angrebsspil.

På den måde blev forspringet høvlet ned til to-tre mål undervejs i anden halvleg, og med tre et halvt minut tilbage af kampen fik tyskerne udlignet.

En tysk udvisning gav dog FC Midtjylland en chance for at slutte stærkt af. Men i stedet fik Thüringer HC sat endnu to mål ind bag Sabine Englert i målet, og så kunne tyskerne ikke hentes

FC Midtjylland har to point efter to kampe og møder i næste weekend gruppefavoritterne Vardar fra Skopje på udebane i Makedonien.