FCM-lejr skyder Rafael van der Vaart historie ned

Søndag vandt FC Midtjylland 3-0 over Silkeborg i Alka Superligaen.

Men det var ikke kun spillet på banen, der tog fokus. Det gjorde derimod et eventuelt salg af Pione Sisto samt, at der var hollandsk stjernebesøg i Herning.

På MCH Arena havde stjernespilleren Rafael van der Vaart nemlig fundet sin plads i en af loungerne, hvorfra han så, at midtjyderne vandt en sikker sejr.

Van der Vaarts tilstedeværelse fik hurtigt rygter i gang om et eventuelt klubskifte til FC Midtjylland, og mens cheftræner Jess Thorup ikke ville kommentere, hvorfor van der Vaart var til stede, så ville sportsdirektør Claus Steinlein gerne åbne mere op.

- Vi har snakket med ham, men ikke omkring kontrakt. Han har spurgt, om han måtte komme forbi og se en kamp her. Han har en kæreste, der bor i området. Han har også familie i Hamburg. Det, synes vi, kunne være lidt sjovt, også for fodbolddanmark, siger Claus Steinlein.

Han mener heller ikke, at en spiller af Rafael van der Vaarts kaliber vil være interesseret i at spille i Danmark.

- Han er nok lige på en hylde for høj for os. Det er en verdensklassespiller, vi taler om her. Jeg tror ikke, at han kunne forestille sig at spille i Alka Superligaen. Der skal lidt mere til, siger Claus Steinlein.

33-årige Rafael van der Vaart har tidligere spillet i Ajax, HSV, Real Madrid, Tottenham og Real Betis.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip