FCM-lejr: Vi jagter guldet til det sidste

Skrevet af admin

19/04/2016

Mest læste i dag

FC Midtjylland er med fremme i kampen om de sjove placeringer i Alka Superligaen takket være en god stime med syv point i de seneste tre kampe.

Midtjyderne går efter at slutte så højt som muligt og vil ikke udelukke guldmedaljer, selv om det ser svært ud.

- Der er en del hold med fremme i tabellen, så vi kigger egentligt ikke så meget på den. Det bliver svært at hente FC København, men så længe det er muligt, så jagter vi det. Ellers går vi efter en af de næste pladser.

- Vi har internt haft nogle snakke, hvor vi blev enige om, at vi ville hente så mange point som muligt i den sidste tredjedel af sæsonen. Vi er ikke i nærheden af at være i hus endnu, men vi er rigtig godt på vej, siger træner Jess Thorup.

Forventningerne har sæsonen igennem været store til FC Midtjylland, og det har haft indflydelse på præstationerne, mener cheftræneren.

- Vi vidste før sæsonen, at omgivelserne ville stille store krav til os. Når man lige er blevet dansk mester, så vil mange blive skuffet, hvis vi ikke vinder den næste kamp, og det er nogle gange det sværeste at håndtere.

- Der arbejdes stenhårdt med presset, og vi lever med det, da det er noget, der er med til at gøre os stærkere, siger Jess Thorup.

Midtbanespiller Jakob Poulsen glæder sig over, at han og holdet har ramt en god stime på et vigtig tidspunkt.

- Vores pointhøst i de seneste kampe er godkendt, så nu handler det om at holde skruen i vandet og snittet, for så skal vi nok komme godt ud af det.

- Indstillingen har i de seneste kampe været god, og vi har vist, at vi er villige til at arbejde hårdt for hinanden. Når det sker, så er vi et godt hold og rigtig svære at skabe chancer imod, lyder det.

FC Midtjylland er placeret på tredjepladsen med 42 point for 25 kampe.

/ritzau/