FCM-lejren håber på at trække Manchester United

Manchester United, Liverpool og Leverkusen er mulige modstandere for FC Midtjylland, når der mandag trækkes lod til 1/16-finalerne i Europa League.

Det kan også blive på papiret svagere modstandere som Molde eller Braga. Men de jublende midtjyder, der torsdag spillede sig videre fra gruppespillet med 1-1 hjemme mod Club Brugge, håber på at trække et klassehold på mandag.

- Det vil være en rimelig sindssyg oplevelse, hvis vi trækker Manchester United. Skal vi ikke bare sige det sådan. Jeg er ikke United-fan, jeg er Barcelona-fan. Men United, det er et fedt hold, synes jeg, siger Pione Sisto.

Også træner Jess Thorups smil bliver endnu bredere på mandag, hvis Herning-klubben parres med det engelske storhold.

- Jeg jokede med spillerne i går om, at vi kan trække Manchester United. Skal vi ikke bare tage dem? Der er formentlig kun rigtigt store hold, vi kan trække, og så lad os da bare få en af de helt store. Det glæder vi os til at prøve kræfter med, siger Thorup.

FC Midtjylland er som gruppetoer i bowlen med useedede hold, mens de 12 gruppevindere fra Europa League samt fire af de otte gruppetreere fra Champions League bliver seedet.

Fra Champions League kan FCM trække Porto, Olympiakos, Manchester United eller Bayer Leverkusen. Herudover kan midtjyderne trække en af gruppevinderne fra Europa League.

Kian Hansen drømte efter 1-1 mod Brugge om at trække Dortmund.

- Jeg kunne godt tænke mig Dortmund, Manchester United eller Liverpool. Jeg håber bare, vi får et sindssygt hold og ikke skal en tur til Rusland og slås med et eller andet hold, vi faktisk ikke kender, sagde han efter kampen mod Brugge.

Men mens Liverpool og United er mulige modstandere, er Dortmund det ikke. Tyskerne tabte deres sidste to kampe i gruppespillet og blev kun toer i deres gruppe efter russiske FC Krasnodar.

FC Midtjyllands modstander i forårets 1/16-finale findes mandag 14. december. Lodtrækningen foregår i schweiziske Nyon og begynder klokken 13.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip